• Binnen 1 - 3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf €65,- (NL)
  • Wholesale
  • Bij elke bestelling GRATIS sample zeep

Trouwbedankjes voor jullie geweldige dag

Trouwbedankjes zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft. Je wilt toch dat jullie gasten jullie dag herinneren als een geweldige dag! Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de bedankjes, maar het is wel de finishing touch!

Natuurlijk wil je dat jullie gasten de mooiste dag van jullie leven herinneren als de mooiste dag die zij hebben meegemaakt.
Heb jij al bedacht hoe je ze gaat bedanken? La O'deur kan jou daarbij helpen! We kijken mee welke zeep bij jullie dag past. Ook sturen we naar wens samples op om even te ruiken.

Een soapbar met volledig gepersonaliseerde wikkel, voorzien van jullie namen, inclusief een waxstempel om het super chique eruit te laten zien!  Wat een prachtig cadeau om weg te geven en hoe origineel!
Zie hieronder enkele voorbeelden van de projecten die La O'deur heeft mogen maken.

Wat moet er voor een bruiloft toch veel geregeld worden. Benieuwd naar een handige checklist? Kijk dan eens op de website van Trouwplannen.
Ben jij op zoek naar een geweldige fotograaf die jullie prachtige dag voor altijd laat herinneren? Neem vooral een kijkje bij Fens Foto's!

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen?
Download de brochure of contacteer ons via het onderstaande contactformulier.

Brochure trouwbedankjes 2023 - 2024
322 downloads

Prijsaanvraag


Aanvraag gratis samples*

*Na invoer van de aanvraag voor de gratis samples, wordt er € 5,00 in rekening gebracht. Dit betreffen de verzendkosten en een gereduceerde prijs voor de samples. Na akkoord van de offerte voor de trouwbedankjes wordt deze € 5,- in mindering gebracht op de factuur.

Voorbeelden trouwbedankjes


Wat is een bruiloftbedankje

Bruiloftbedankjes zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft. Je wilt toch dat jullie gasten jullie dag herinneren als een geweldige dag! Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de bedankjes, maar het is wel de finishing touch!

Bruiloftbedankjes zijn er in allerlei soorten en maten. La O'deur biedt unieke trouwbedankjes aan van ambachtelijke olijfzepen. Handgemaakt en zeer stijlvol.

Wat voor soorten trouwbedankjes heeft La O'deur

La O'deur heeft meerdere soorten trouwbedankjes. Het meest gekozen trouwbedankje is een soapbar. Deze ambachtelijke olijfzeep heeft La O'deur in 50 gram en in 100 gram.

La O'deur heeft in totaal 24 soorten ambachtelijke olijfzepen. Allemaal zijn ze zeer geschikt als trouwbedankje, al worden de kokosnoot, rode klei, kaneel, exfoliëren, dode zee modder en rozenbottel het meest gekozen als bruiloftbedankje. Subtiele geuren en prachtige kleuren.

Wie geef ik een trouwbedankje

Wie je een trouwbedankje geeft is helemaal persoonsgebonden. Het ene bruidspaar geeft een 100 gram bedankje aan iedere gast, of een 100 gram bedankje per stel, of ieder stel 2 50 gram bedankjes.

Natuurlijk ligt het ook aan je budget, al is een oprechte herinnering natuurlijk onbetaalbaar!

Waar kan het trouwbedankje voor gebruikt worden?

De unieke trouwbedankjes van La O'deur zijn echt uniek! De ambachtelijke olijfzeep kan daadwerkelijk gebruikt worden onder de douche en is geschikt voor handen, gezicht en lichaam.

Natuurlijk kan het trouwbedankje ook worden neergezet op de schouw of op een plankje in het toilet, er komt een heerlijke geur van af en het is een plaatje om te zien!
Jullie gasten zullen dus niet alleen iets krijgen, maar ze kunnen het ook daadwerkelijk gebruiken.

Dat is toch wat je wilt?!