Alles wat je moet weten over shampoobars

Shampoobars, de bekende ronde schijfjes voor je haar. Wat worden ze vaak verkocht, maar wat zijn er ook een hoop mensen die vragen hebben.. Hoe kan het dat mijn haar stroef aanvoelt? Welke shampoobar past het beste bij mijn haar? Moet ik een conditioner gebruiken? Hoe kan het dat mijn shampoobar in stukjes breekt? Veel van deze vragen hoop ik in deze blog te beantwoorden.

Lees meer »

Waarom een stuk zeep?

Heerlijk toch!? Geen flessen meer in je badkamer. Zoveel mensen zijn overgestapt van een douchecel naar een ouderwets stukje zeep. Eerst even wennen natuurlijk, maar na verloop van tijd zul je toch merken dat het inderdaad een betere optie is.

Lees meer »

Shampoobar vloeibaar maken

Sommige mensen vinden een blok zeep voor in je haar toch geen optie. Ze vinden het niet prettig in gebruik. Dat kan, en dat is ook prima. Als je maar geen vloeibare shampoo gebruikt waar troep in zit! Dit is namelijk funest voor je haar, Je haar breekt af, word snel vet of juist heel droog en daarnaast kan het zijn dat je haar dof en onhandelbaar wordt. Allemaal omdat je haar verkeerde voedingstoffen krijgt.

Lees meer »